Over ons

Fons Groffen

Woninginrichting Groffen staat voor Fons en Joke Groffen. Fons zit al binna 40 jaar in het vak en neemt zelf het leggen en plaatsen voor zijn rekening. Door de week adviseert Joke in de showroom en Fons is er te vinden op donderdagavond en zaterdag. Hierdoor hebben wij een direct persoonlijk contact met onze clienten.

Omdat er door Fons zelf gemeten en geadviseerd wordt, kan er ter plaatse in de woning geadviseerd worden over bijvoorbeeld de manier van leggen en plaatsen. Vaak kom je dan ter plaatse tot goede oplossingen van hang- en legmogelijkheden. Zo is bijvoorbeeld soms een gordijnrail beter toe te passen dan een roede of vice versa.

Geschiedenis

Onze zaak bestaat sinds 1953, toenmalig gevestigd op Dorpsstraat 127 (Non Plus Ultra) te Woensdrecht.  Oorspronkelijk was het een meubel- en autostofferingsbedrijf en in 1969 is onze zaak uitgebreid met een woninginrichting.  Sinds 1979 zijn wij gevestigd op ons huidige adres op Dorpsstraat 80 (naast de kerk).

In dit pand bevind zich een 'huislijke' showroom, waar U een grote sortering kunt vinden van overgordijnen, vitrages, tapijt, laminaat en binnenzonwering.  Bijzonder trots zijn wij op onze Luxaflex Inspiration Shop, waar alle Luxaflex producten mooi en overzichtelijk te vinden zijn.